Львівське комунальне підприємство «Львівводоканал» за борги вчора, 26 лютого, відключило від водопостачання об'єкти Львівської залізниці, повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

Як повідомили у львівському міському комунальному підприємстві «Львівводоканал», Львівська залізниця заборгувала за послуги водопостачання та водовідведення понад 100 тисяч гривень. Отже, 26 лютого відключені від водопостачання локомотивно-ремонтний завод, Львівська дистанція колії, Дистанція електропостачання та інші об'єкти Львівської залізниці.

«На наше нагадування про своєчасну сплату за спожиті послуги керівництво залізниці відмовилося оплачувати на підставі листа з Міністерства інфраструктури, в якому всім підприємствам залізничного транспорту забороняється проводити які-небудь платежі, крім зарплати і податків. Така ситуація є вкрай загрозливою для нашого підприємства. Ми також маємо непогашені зобов'язання, в тому числі і перед енергетиками. Тому ми змушені відключати неплатників від водопостачання», - зазначили у ЛМКП «Львівводоканал».

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

365