Міністерство охорони здоров'я Криму тримає під постійним контролем всі питання, пов'язані з наданням медичної допомоги всім, хто її потребує. Про це заявив міністр охорони здоров'я Криму Олександр Каневський, повідомляє прес-служба охорони здоров'я АРК.

За його словами, заклади охорони здоров'я працюють у штатному режимі і готові надавати всю необхідну медичну допомогу. Лікарні повністю забезпечені всім необхідним для цього.

«У сформованій ситуації закликаю всіх проявити спокій і витримку. Всіх медичних працівників прошу також підтримувати спокій серед пацієнтів, сумлінно виконувати свою роботу і надавати медичну допомогу всім, хто її потребує», - заявив міністр.

Нагадаємо, 26 лютого біля ВР Криму пройшло два мітинги - кримськотатарського меджлісу і активістів партії «Русское единство» та козаків. Загалом зібралося близько 10 тисяч осіб. Між ними сталися бійки. ВР Криму збиралася розглянути два питання: про суспільно-політичну ситуацію в Криму та звіт Радміну.

Спікер Криму Володимир Констянтинов заявив, що в кримському парламенті не ставлять питання про вихід Криму зі складу України і назвав таку інформацію провокацією, щоб дискредитувати ВР автономії та позбавити її легітимності.

Вранці 27 лютого будівлі кримського парламенту та уряду Криму були захоплені силами самооборони російськомовного населення.

Виконуючий обов'язки Президента України, голова парламенту Олександр Турчинов заявив, що захоплення адміністративних будівель Криму будуть розцінюватися як злочин проти України.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

153