Після мітингу біля стін кримського парламенту за допомогою до медпрацівників звернулося 35 осіб, які отримали травми під час масового скупчення людей, повідомляє Міністерство охорони здоров'я Автономної Республіки Крим.

«З них 6 осіб були госпіталізовані. Дві людини померло», - йдеться у повідомленні.

У потерпілих діагностовано черепно-мозкові травми, політравми, тупі травми живота.

Постраждалим надається вся необхідна медична допомога.

Нагадаємо, біля ВР Криму пройшло два мітинги - кримськотатарського меджлісу і активістів партії «Русское единство» та козаків. Загалом зібралося близько 10 тисяч людей. Між ними сталися бійки. ВР Криму збиралася розглянути два питання: про суспільно-політичну ситуацію в Криму та звіт Радміну.

Спікер Криму Володимир Констянтинов заявив, що в кримському парламенті не ставлять питання про вихід Криму зі складу України і назвав таку інформацію провокацією, щоб дискредитувати ВР автономії і позбавити її легітимності. За його словами, провокація організована і підтримана макіївською командою в кримському уряді, яка заради збереження влади готова пожертвувати суспільно-політичною стабільністю на півострові.

У відповідь Рада міністрів Криму заявила, що мотивами і головною метою дій невеликої групи депутатів та членів керівництва кримського парламенту є бажання негайного перерозподілу владних повноважень: здійснюється спроба негайного розпуску чинного уряду автономії та приведення до влади власних призначенців.


Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

144