Екс-президент України Віктор Янукович та екс-міністр внутрішніх справ Віталій Захарченко оголошені у міжнародний розшук. Про це, як передає кореспондент Forum'у, на прес-конференції заявив в.о. генерального прокурора Олег Махніцький.

«Прокуратура провела слідчі дії, отримала відповідні судові постанови, після чого проводяться оперативно-пошукові заходи. Янукович оголошений у міжнародний розшук», - заявив він.

Крім того, за словами в.о. генпрокурора, у міжнародний розшук оголошений і Віталій Захарченко.

Махніцький наголосив, що на сьогодні проводяться заходи щодо залучення до відповідальності осіб, винних у кривавих протистояннях.

У свою чергу перший заступник в.о. генерального прокурора Микола Голомша повідомив, що за наявною у нього інформацією, Захарченко та Янукович ще перебувають на території України.

Як раніше повідомляв ForUm, екс-президенту Віктору Януковичу, колишньому голові Адміністрації Президента Андрію Клюєву, екс-генпрокурору Віктору Пшонці, екс-міністру внутрішніх справ Віталію Захарченку та іншим особам оголошено про підозру у скоєнні умисних вбивств під час проведення масових заходів на Майдані Незалежності у Києві в період з листопада 2013 року по лютий 2014 року.

Тетяна Мацур,

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

500