Президент Росії Володимир Путін доручив сьогодні міністерству оборони здійснити несподівану комплексну перевірку боєздатності Західного і Центрального військових округів. Про це заявив міністр оборони РФ Сергій Шойгу, повідомляє Радіо «Свобода».

За словами Шойгу, Путін доручив перевірити здатність військ до дій при вирішенні кризових ситуацій, що становлять загрозу військовій безпеці Росії, а також ситуацій антитерористичного, санітарно-епідеміологічного та техногенного характеру.

За розпорядженням президента РФ, війська Західного округу, який межує з Україною, частину військ Центрального, а також інші роди військ підняли по тривозі, повідомив він.

Всі війська, які залучаються до несподіваної перевірки, повинні вже до завтра бути приведені до вищого ступеня бойової готовності і здійснити розгортання на полігонах, заявив Шойгу.

За словами міністра оборони Росії, це початок перевірки всіх збройних сил країни, яку проведуть етапами в термін до 3 березня.

Як раніше повідомляв ForUm , Організація Об'єднаних Націй підтримує єдність і територіальну цілісність України.

Всі 57 країн - членів ОБСЄ висловили підтримку щодо мирного врегулювання в Криму.

Виконуючий обов'язки міністра внутрішніх справ Арсен Аваков заявив, що правоохоронці повинні уникнути збройного протистояння в Криму.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

1496