Голова Верховної Ради АРК Володимир Констянтинов назвав недостовірною поширену деякими ЗМІ інформацію про те, що сьогодні під час позачергового пленарного засідання парламенту автономії планується прийняти радикальні рішення аж до виходу Криму зі складу України. Про це повідомляє прес-центр Верховної ради АРК.

«У кримському парламенті не ставлять питання про вихід Криму зі складу України. Це провокація з метою дискредитувати Верховну раду Автономії, позбавити її легітимності. На жаль, ця провокація організована і підтримана макіївською командою в кримському уряді, яка заради збереження влади готова пожертвувати суспільно-політичною стабільністю на півострові. Для них це чужа земля! Кримчани! Земляки! Крим - наш спільний дім! Мир у домі - в наших руках! Не піддавайтеся на провокації! У сформованій обстановці зберігайте спокій і виваженість у своїх вчинках», - заявив Констянтинов.

Нагадаємо, три президенти України - Леонід Кравчук, Леонід Кучма та Віктор Ющенко - заявили про пряме втручання Росії у політичне життя Криму.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

550