Ідея погромів в Україні спрямована на деморалізацію влади. Про це у коментарі «ГолосUA» повідомив політолог Андрій Золотарьов.
 
«Руйнування пам'ятників Леніну підняло хвилю погромів. Завжди будь-якого роду подібні події виносять на поверхню відвертий кримінал. Тому громадяни можуть бути спокійні, тому що це дійде і до їхніх квартир у тому числі», - розповів він.
 

Золотарьов також підкреслив, що подібні заворушення робляться тільки точково.

«Я хочу звернути увагу на те, що якимсь дивним чином обходяться без погромів маєтки олігархів, які за своєю розкішшю мало чим поступаються Межигір'ю. Варто підкреслити, що це теж десятки гектарів землі. І, тим не менше, чомусь ніхто туди в революційному запалі не лізе. Тому це ланки одного ланцюга і основне завдання - це деморалізувати цю владу. І те, що це чітко націлено на Компартію - це й так очевидно», - резюмує політолог.

Нагадаємо, 24 лютого будинок лідера КПУ Петра Симоненка у селі Горенка Київської області був захоплений групою невідомі в масках, які називають себе Самообороною Майдану.

За словами очевидців подій, нападники зламали двері в будинок, проте не знайшли ніяких цінностей або того, що могло б збурити громадськість. Після цього вони занесли в будинок кілька ящиків з «коктейлями Молотова», привезених на трьох автомобілях: Ауді, р/н АХ 1908 СХ, Мерседес АА 0430 МТ і Шевроле АІ 3871 ВЕ. З їхніх розмов стало зрозуміло, що будинок хочуть підірвати або спалити, щоб приховати той факт, що в будинку нічого не знайшли.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

310