Відділ зв'язків з громадськістю Управління МВС України в Рівненській області спростував поширену раніше інформацію про бійку учасників місцевого Євромайдану з перехожими.

Згідно з повідомленням, недостовірна інформація була поширена 6 січня.

Так, у статті «Сьогодні вночі на Євромайдані не обійшлося без пригод» зазначалося, що з двома перехожими побився активіст Анатолій Бондарчук та інші представники Євромайдану.

«Перевірка показала, що ця інформація не відповідає дійсності, оскільки активісти не брали участі у бійці, а намагалися розборонити дві групи громадян», - йдеться в повідомленні.

Відділ зв'язків з громадськістю облуправління міліції приносить вибачення за поширення недостовірної інформації і пов'язані з цим незручності, що виникли у громадських активістів Рівненщини.

Як повідомляв ForUm, рівненська міліція почала розслідувати обставини сутички, що сталася між активістом місцевого Євромайдану і двома перехожими.

«Активіст Анатолій Бондарчук разом з іншими представниками Євромайдану побився з двома перехожими. Внаслідок зіткнення перехожі і Бондарчук отримали тілесні ушкодження. Конфлікт був припинений нарядом міліції», - йшлося в повідомленні.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

153