Під час патрулювання території головного вокзалу Львова представники громадської організації «Самооборона» виявили трьох порушників правопорядку, які здійснювали постріли з пневматичної зброї, повідомляє прес-служба МВС.

«Правоохоронці за цим фактом порушили кримінальну справу щодо незаконного поводження зі зброєю. Вночі на території головного залізничного вокзалу представники громадської організації «Самооборона» помітили трьох осіб, які висловлювалися нецензурною лайкою в бік громадян і здійснювали постріли з пневматичної зброї», - йдеться в повідомленні.

Згодом, представники громадської організації доставили правопорушників у Львівське міське управління міліції для встановлення їх осіб. Затримані виявилися жителями Вінниці та Кривого Рогу.

За цим фактом порушено кримінальну справу за ч. 1 ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

478