Будь-яка інформація про вчорашнє незаконне вторгнення невідомих у будинок лідера КПУ Петра Симоненка, а пізніше і спалення будівлі, наразі знімається з інформаційних стрічок. Про це повідомила дружина лідера КПУ Петра Симоненка Оксана Ващенко.


Вона нагадала, що вчора, 24 лютого, у селі Горенка Київської області невідомі, представившись Народною самообороною, несанкціоновано увійшли в будинок лідера КПУ Петра Симоненка, розбивши скляні двері.
 

«Не побачивши в будинку нічого, що могло б привернути увагу громадськості і викликати певний резонанс серед населення, невідомі не пустили в будинок журналістів, які прибули, за винятком телеканалу СТБ, який повністю спотворив суть того, що відбувається», - підкреслила Ващенко, додавши, що сьогодні новини про події активно знімають з інформаційних стрічок, повідомляє «Golos.ua».

Вона також констатувала, що нападники внесли до будинку три ящики з коктейлями Молотова, які привезли трьома автомобілями Audi АХ 1908 СВ, Mercedes АА 0430 МТ і Chevrolet АІ 3871 ВЕ. Коктейлі Молотова ці люди розставили в кожній кімнаті будинку. Ці саморобні вибухові пристрої зафіксувала оперативно-слідча група, що прибула в будинок Симоненка. Також Ващенко зазначила, що унаслідок дій «візитерів» будинок згорів на 90%.

Дружина лідера КПУ звертається до міністра внутрішніх справ Арсена Авакова, який зобов'язаний зупинити беззаконня, що відбувається в Києві та Україні, оскільки всі ті, хто стояли на Майдані, кажуть, що вони борються проти мародерства і беззаконня.

«Зараз же мародерство і беззаконня творять ті, хто закликав до закону», - підсумувала Ващенко.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

546