У деяких регіональних управліннях МВС України будуть проведені службові розслідування стосовно дій керівників головних управлінь і управлінь МВС. Про це повідомляє прес-служба МВС України.

«Наказом виконуючого обов'язки міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова призначено проведення службового розслідування за фактами вчинення дисциплінарних проступків, перевищення службових повноважень, зловживання службовим становищем керівниками головних управлінь та управлінь МВС України у деяких регіонах, що призвело до перешкоджання реалізації громадянами права на мирні зібрання, посягань на їхнє життя і здоров'я», - повідомили у МВС.

Проведення службового розслідування доручено комісії у складі 29 працівників Головного штабу, департаментів кадрового забезпечення, юридичного забезпечення, внутрішньої безпеки, громадської безпеки та Головного слідчого управління МВС.

Виконання наказу та хід розслідування Аваков взяв під особистий контроль.

Як раніше повідомляв ForUm, 22 лютого депутати обрали Арсена Авакова (фракція ВО «Батьківщина») виконуючим обов'язки міністра внутрішніх справ.

У Міністерстві внутрішніх справ України проведено низку кадрових змін.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

232