Голова Дніпропетровської обласної ради Євген Удод відкликав свою заяву про звільнення із займаної посади, написану, за його словами, під тиском протестувальників. Про це сказано в заяві Удода.

«Заява про звільнення була написана мною під фізичним і моральним тиском, який тривав більше 3 годин упродовж засідання президії Дніпропетровської облради 6 скликання, з метою уникнення ризиків руйнування будівлі, у якій знаходиться апарат облради, і побиття людей, а також за умови, що ніхто не постраждає», - сказано в заяві.

У заяві повідомляється що на засідання президії прибула група людей у кількості 150 осіб, яка блокувала роботу і пересування членів президії та здійснювала фізичний і моральний тиск, вимагаючи від Удода написати заяву про звільнення, передають «Українські новини».

«Я, Удод Євген Григорович, не маю наміру скласти повноваження голови Дніпропетровської обласної ради, оскільки ніколи не здійснював вчинків, за що мені має бути соромно, сумлінно працював всі ці роки заради області та її громадян, і маю довіру займати цю посаду від сотень тисяч жителів Дніпропетровської області», - говориться в заяві.

У повідомленні також сказано, що Удод має намір поінформувати про інцидент в облраді правоохоронні органи.

Як повідомляло агентство, 24 лютого Удод подав заяву про відставку. Раніше Удод заявляв, що не має наміру подавати у відставку.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

236