Прокуратура відкрила кримінальне провадження проти голови Черкаської обласної державної адміністрації Сергія Тулуба за фактом заволодіння держмайном в особливо великих розмірах, його оголошено у розшук. Про це йдеться у повідомленні прес-служби прокуратури Черкаської області.

«Відкрито кримінальне провадження за фактом заволодіння державними коштами в особливо великих розмірах, за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 5 ст. 191 КК України (привласнення державного майна в особливо великих розмірах)», - йдеться у повідомленні.

У рамках розслідування зазначеного кримінального провадження прокурором області Тулубу повідомлено про підозру.

«Підозрюваного оголошено у розшук, вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу. Враховуючи, що зазначена особа є депутатом обласної ради, про зазначений факт проінформовано Черкаську обласну раду», - додали у прес-службі.

Крім того, прокуратура області зареєструвала і розслідує кримінальну справу за фактами зловживання та заволодіння посадовими особами Черкаської ОДА державними засобами при проведенні тендерних закупівель під час будівництва об'єктів соціальної та медичної інфраструктури на загальну суму понад 135 млн грн.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

189