На в'їздах у Вінниці сьогодні, 24 лютого, зняли блокпости, повідомляє прес-служба Вінницької міськради.

Відповідне рішення про зняття блокпостів на в'їздах у місто з 12 години прийнято сьогодні. «Враховуючи, що ситуація у Вінниці контрольована, на ранковому засіданні штабу було ухвалено рішення з 12 години зняти блокпости на в'їздах у місто. У той же час працівниками ДАІ та активістами буде посилено патрулювання вулиць, кількість екіпажів буде збільшено», - йдеться у повідомленні.

За минулу ніч у Вінниці зафіксовано лише 7 правопорушень проти 48 у ніч на 22 лютого. Завдяки небайдужим вінничанам, які вже впродовж кількох днів спільно з працівниками міліції і ДАІ, і вдень, і вночі патрулюють територію міста, ситуацію у Вінниці дуже швидко вдалося стабілізувати.

У місті щодня ведеться спільне патрулювання території міста міліцією, ДАІ та добровольцями низки громадських формувань.

За словами першого заступника начальника міського відділу УМВС України у Вінницькій області, майора міліції Юрія Педоса, із зафіксованих 7 правопорушень 3 вже розкрито. «Це дрібні крадіжки, хуліганство і побутові злочини. Тобто можна стверджувати, що ситуація стабілізувалася, і злочини носять одиничний характер».

Водночас продовжиться патрулювання міста міліцією спільно з добровольцями: вдень пішими групами патрулювання на обхід території міста будуть виходити півсотні активістів, ще 75 - патрулюватимуть міські вулиці в нічний час.

Нагадаємо, 21 лютого на всіх в'їздах у Вінницю з метою запобігти появі провокаторів і організації масових заворушень у місті були встановлені блокпости.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

351