Упродовж поточного тижня і на початку наступного в Україні зберігатиметься тепла погода, місцями пройдуть невеликі та помірні дощі. Про це на брифінгу в понеділок повідомив журналістам директор Українського гідрометеорологічного центру Микола Кульбіда.

«Погодні умови до кінця лютого і на початку березня істотно змінюватися не будуть. Тільки в окремі дні пройдуть невеликі та помірні дощі, переважно в західних і південних регіонах України», - сказав Кульбіда.

За його словами, температура повітря вночі у цей період коливатиметься від 2 градусів морозу до 3 градусів тепла, а вдень стовпчики термометрів піднімуться до +8. Температурний режим у Криму і на Закарпатті на цьому тижні на 1-2 градуси перевищуватиме середній по Україні, повідомляє «УНІАН».

Кульбіда також повідомив, що, за попередніми прогнозами, температура повітря у березні також буде вище норми для цього місяця. «Середньомісячна температура у березні також буде вище нормальної, як і практично у всіх попередніх місяцях зими. Перевищення це складе 1-3 градуси», - сказав синоптик. При цьому він зазначив, що аномальних опадів у березні поки не передбачається.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

1422