Народний депутат Юрій Мірошниченко склав з себе повноваження представника Президента у Верховній Раді України. Про це він заявив у ході погоджувальної ради, передає кореспондент Forum'у.

«Вчора, після голосування за те, щоб повноваження Президента перейшли до голови Верховної Ради, я склав повноваження представника Президента у Верховній Раді. З етичних міркувань вважаю неприпустимим далі виконувати зобов'язання представника Президента», - заявив Мірошниченко

На його думку, головне завдання, яке зараз стоїть перед країною,- це збереження її єдності. «У зв'язку з цим я висловлювався на зборах фракції Партії регіонів за входження в коаліцію. Це було б позитивним сигналом для жителів Сходу і Півдня, адже зараз там є певні сепаратистські настрої. На жаль, фракція мене не почула. Я поважаю їхню думку, хоч і не погоджуюсь з нею», - повідомив Мірошниченко.

Також він закликав нардепів-регіоналів, готових сформувати коаліцію, і позафракційних нардепів терміново сформувати коаліційний уряд. «Прошу під час формування цього уряду виходити не з квотного принципу, а створити технічний кабмін професіоналів, які здатні вивести країну з кризи», - порадив він.

Нагадаємо, раніше народний депутат Юрій Мірошниченко заявив, що Партія регіонів повинна увійти в нову більшість у Верховній Раді для збереження єдності країни.

Тетяна Григор'єва,

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

237