КПУ спростовує інформацію, оприлюднену в деяких ЗМІ, про нібито наявні домовленості Петра Симоненка з новопризначеним спікером Верховної Ради Олександром Турчиновим. Про це йдеться в заяві партії.

«Звертаємо увагу на те, що в «чесних» і «демократичних» ЗМІ тривають провокації проти Компартії. Сьогодні з'явилася чергова брехня стосовно лідера КПУ, голови парламентської фракції комуністів Петра Симоненка. Так, на сайті «Вести»з посиланням на неназване джерело, йдеться про нібито наявні домовленості Петра Симоненка з новопризначеним спікером Верховної Ради Олександром Турчиновим», - сказано в повідомленні.

Компартія України заявляє: «Це чергова брудна брехня і відверта провокація, спрямована на дискредитацію керівництва КПУ і підрив єдності партії. Ми вимагаємо від авторів публікації не тільки розкрити «джерело» інформації, але й опублікувати спростування цієї провокації».

«Компартія України і Петро Симоненко залишають за собою право відстоювати свою правоту в будь-якому суді і висунути звинувачення проти організаторів та розповсюджувачів брехні.

Закликаємо комуністів та прихильників КПУ до пильності і витримки, збереження єдності та згуртованості наших лав», - заявили в КПУ.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

477