Глави Тернопільської та Вінницької обласних державних адміністрації Валентин Хоптян та Іван Мовчан написали заяви про складення своїх повноважень.

Відповідні заяви оприлюднені вчора, 23 лютого, на офіційних сайтах ОДА.

«Для запобігання протистояння в країні та в області, усвідомлюючи свою відповідальність за стабільність ситуації в Тернопільській області, я прийняв рішення піти з посади голови Тернопільської обласної державної адміністрації. Я дякую команді за роботу, спасибі жителям за допомогу, розуміння і критику. Бажаю землякам миру, добра, достатку, Божої ласки і благословення», - підкреслив Хоптян.

У свою чергу Мовчан зазначив, що у зв'язку із суспільно-політичною ситуацією, яку допустило центральне керівництво держави і яка призвела до загибелі десятків українців, він прийняв рішення скласти повноваження глави Вінницької обласної державної адміністрації.

«Як керівник області, я робив все можливе, щоб на території регіону в цей складний період був збережений мир і спокій, а наша область впевнено йшла шляхом розвитку. У нас було багато планів щодо розвитку та модернізації соціальної інфраструктури регіону. Але сьогодні я не сумніваюся в тому, що громадам Вінницької області вдасться реалізувати все заплановане, адже за останній рік вони відчули свою спроможність якісно змінювати власні території. Я дякую всім жителям за співпрацю, підтримку і взаєморозуміння. Спасибі всім, хто був поруч. І бажаю нашій Вінницькій області процвітання і подальшого розвитку», - йдеться в заяві.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

337