Новий керівник Міністерства внутрішніх справ Арсен Аваков окреслив першочергові завдання МВС. Про це, як передає кореспондент Forum'у, він заявив на брифінгу в парламенті.

«Сьогодні наше завдання, завдання МВС, навести лад у країні, заспокоїти країну, забезпечити права людини», - заявив він.

Сьогодні, за словами Авакова, відбудеться нарада представників МВС та самооборони. «Ми зберемося разом, щоб виробитися загальний порядок існування так, щоб не горіли в Україні будівлі, не били людей. Я закликаю всіх, хто може сідати за стіл переговорів і знаходити порозуміння. Нам треба навести в країні лад. Нам не потрібно, щоб треті сили нами керували», - стверджує він.

Аваков підкреслив, що на нараді в главку МВС будуть прийняті рішення, у тому числі і щодо з'їзду в Харкові. Він сподівається, що в Харкові не прийматимуться сепаратистські рішення.

Як раніше повідомляв ForUm, депутати обрали Арсена Авакова виконувачем обов'язків міністра внутрішніх справ.

Південно-східні області України, а також Автономна республіка Крим і Севастополь оголосили про готовність взяти на себе всю повноту влади «до забезпечення конституційного ладу у Києві».

Юлія Артамощенко,

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

961