Після прийняття Верховною Радою рішення про нове керівництво уряду нині чинний Кабінет Міністрів забезпечить передачу влади у повній відповідності з діючою Конституцією і законодавством. Про це йдеться в заяві Департаменту інформації та комунікацій з громадськістю, оприлюдненій на урядовому порталі.

«Враховуючи розвиток подій в Україні впродовж останніх днів і годин Кабінет Міністрів України наголошує, що ситуація в Україні залишається керованою і в рамках легітимного законодавчого та нормативного простору», - йдеться в заяві.

У Кабміні зазначили, що Верховна Рада залишається вищим законодавчим органом, який працює в рамках своїх повноважень.

«Кабінет Міністрів і Міністерство фінансів працюють у нормальному режимі й забезпечують виконання своїх функцій та завдань», - наголосили в уряді.

«Після прийняття рішення Верховною Радою про нове керівництво уряду нині чинний Кабмін забезпечить передачу влади у повній відповідності з чинною Конституцією та законодавством», - сказано в заяві.

Як раніше повідомляв ForUm, Верховна Рада схвалила призначення спікера Верховної Ради Олександра Турчинова відповідальним за роботу Кабінету Міністрів.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

808