Міліція закликає громадян спільними зусиллями забезпечити правопорядок у державі. Про це йдеться в заяві особового складу органів внутрішніх справ України, повідомили Forum'у в УЗГ МВС.

«У цей складний момент новітньої історії України особовий склад органів внутрішніх справ зазначає, що він служить виключно українському народові і повністю поділяє прагнення громадян до якнайшвидших змін», - йдеться в заяві.

«Схиляємо голови перед світлою пам'яттю загиблих. Упевнені, що гідним її вшануванням буде недопущення трагедії братовбивства, збереження соборності нашої держави, забезпечення національного примирення всіх громадян, захист їхнього здоров'я і життя, безпечного проживання», - наголосили міліціянти.

У МВС зазначили, що перехід до парламентсько-президентської форми правління не має створити хаосу, поставити суспільство в умови безладу і свавілля.

«Міліція закликає громадян спільними зусиллями забезпечити правопорядок у державі, не допустити знищення правоохоронної інфраструктури, яка створювалася роками і завжди буде потрібна народові в захисті від протиправних посягань. Об'єднаємо наші сили у творенні дійсно незалежної демократичної правової європейської держави! Слава Україні!», - сказано в заяві особового складу.

Як повідомляв ForUm, законопроект № 4163 «Про відновлення дії деяких положень Конституції України в редакції 2004 року», ухвалений вчора Верховною Радою, переданий на підпис до Адміністрації Президента.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

553