Президент України Віктор Янукович підпише ухвалені вчора Верховною Радою закони. Про це заявила радник Президента, народний депутат від Партії регіонів Ганна Герман.

Вона зазначила, що саме Президент ініціював ухвалення закону про повернення до Конституції 2004 року, а також ініціював дострокові президентські вибори, процес створення коаліційного уряду та ін.

«Як же він може тепер не підписати ті закони, які він сам ініціював? Тому я вважаю, що будь-які заяви в цьому напрямі є спекуляцією», - сказала Герман.

Вона підкреслила , що в країні має відбуватися все за законом, а не у зв'язку з політично-революційною доцільністю, повідомляє «УНІАН».

«Якщо країна хоче будуватися як правова, якщо вона має євроінтеграційні прагнення, то це має бути держава, де все відбувається за законом, а не за законами революції», - сказала Герман, запевнивши, що Янукович виконуватиме українське законодавство і підпише ті закони, які він ініціював.

Як повідомляв ForUm, законопроект № 4163 «Про відновлення дії деяких положень Конституції України в редакції 2004 року», ухвалений вчора Верховною Радою, переданий на підпис до Адміністрації Президента.

Раніше Герман повідомила, що Президент у ці хвилини перебуває в Харкові.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

551