Вчора, 21 лютого, о 23:30 біля станції «Боярка» Київської області сталося зіткнення електропоїзда, що прямував з Києва до Фастова, з вантажівкою марки «ЗІЛ-157», яка була викрадена з військової частини, повідомили Forum'у у прес-службі Південно-Західної залізниці.
 
 
Вантажівка без водія і номерних знаків стояла поперек колії у невстановленому місці. В цей час дорогою з Києва їхав електропоїзд. Машиніст помітив перешкоду і застосував екстрене гальмування, але зіткнення уникнути не вдалося, внаслідок чого зійшли з рейок 2 вагони і сталося загоряння автомобіля.
 
 
Локомотивна бригада самостійно загасила полум'я. Внаслідок зіткнення пошкоджено пристрої сигналізації та зв'язку, колії, три електроопори та контактну мережу.
 
 
Зараз рух поїздів біля станції «Боярка» здійснюється тільки по одній колії, на іншій тривають відновлювальні роботи. Затримка в русі потягів становить близько 4 годин.
 

«Дії невідомих осіб, які залишили на колії військову техніку, створили реальну загрозу для безпеки перевезень. На щастя, пасажирів у вагонах, що зійшли з рейок, не було і ніхто не постраждав. Нагадаємо, що за минулу добу сталося понад 10 випадків незаконних втручань сторонніх осіб у роботу ПЗЗ», - йдеться в повідомленні.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

697