Державтоінспекція України звертається до громадськості із закликом про участь у спільному патрулюванні щодо гарантування безпеки дорожнього руху та охорони громадського порядку до стабілізації ситуації в державі, повідомляє прес-служба Департаменту ДАІ МВС України.

«За останні дні зафіксовані численні випадки знищення державного і приватного майна, руйнування й підпали будинків, залякування та побиття мирних громадян, конфліктів з правоохоронцями. Безліч постраждалих людей, розбиті приміщення, зламана техніка, закопчені стіни будівель... У такій ситуації неможливо ефективно гарантувати безпеку громадського порядку, гарантувати стовідсотково громадянам захист їхнього життя і здоров'я», - йдеться в повідомленні.

Державтоінспекція України звертається до громадян із проханням про співпрацю і дії відповідно до громадянського обов'язку. «Зараз керівництвом Державтоінспекції України робиться все можливе, щоб гарантувати безпеку дорожнього руху, своєчасні виїзди патрулів ДАІ на місця ДТП, надання допомоги громадянам, які її потребують. Особовий склад ДАІ попереджений про суворе дотримання законності, заборону використання зброї проти учасників мирних зібрань, налагодження взаємодії з об'єднаннями громадських активістів, громадськими організаціями та органами місцевого самоврядування», - зазначили в ДАІ.

«У непростій ситуації ми всі повинні згуртуватися і зробити все, щоб убезпечити наші сім'ї і будинки від кримінально налаштованої частини суспільства. Ми всі живемо з надією на краще майбутнє - давайте забезпечувати його разом уже зараз.

Як раніше повідомляв ForUm, сьогодні 21 лютого в Адміністрації Президента України підписано Угоду щодо врегулювання кризи в Україні.


Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

601