Паніка на ринку повинна припинитися, як тільки закінчиться політична криза, на сьогодні економічних передумов для паніки не існує, заявив в ексклюзивному коментарі журналісту телеканалу БТБ економічний експерт Олександр Охріменко.

«Це виключно політичні події. Як тільки політики, що називається, домовляться, приймуть якесь рішення, паніка може за один день, годину зникнути. Тому що паніка з'являється різко, від емоцій, і так само зникає», - підкреслив Охріменко. Експерт упевнений, як тільки вирішиться політичний катаклізм, можна очікувати повернення курсу до докризового рівня.

«У нас завжди є така звичка: спочатку ми скуповуємо долари, а коли все заспокоюється, починаємо їх продавати. І ось ця тенденція: спочатку скупили - підняли курс, потім почали продавати - вона дуже популярна. І дійсно, можливий варіант, що як тільки політична криза закінчиться, ми зможемо бачити той курс, який був до кризи», - сказав Охріменко.

Економіст звернув увагу, що, незважаючи на всі песимістичні прогнози, курс на міжбанківській валютній біржі змінюється несуттєво.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

251