У київських магазинах дефіциту продуктів немає, передає кореспондент Forum'у.

Так, за словами продавця торгової мережі «Сільпо», сьогодні наплив покупців триває, але в порівнянні з вчорашнім днем людей не так багато. «Продовжують купувати крупи, сіль, так би мовити, продукти першої необхідності. Але у нас регулярні поставки, немає ніяких проблем», - сказала продавець.

Немає порожніх прилавків і в магазинах торгової мережі «АТБ». «Такого ажіотажу з продуктами як вчора, немає. Товар завезли вчасно. Бачите, навіть на касах черги невеликі», - зазначила продавець.

Особливого ажіотажу не спостерігається і в супермаркеті «Фора». Прилавки магазину заповнені крупами, молочними продуктами, ковбасними виробами, овочами т фруктами. Ми знайшли лише одну порожню вітрину з рибною продукцією, але, як пояснили працівники магазину, поставка цього товару очікується у другій половині дня.

Також не спостерігається ажіотажу в аптеках. За словами фармацевта однієї з мереж аптек, дефіциту з ліками у них немає. «Незважаючи на те, що попит на препарати збільшився, у нас всього вистачає. Поставки здійснюються регулярно», - стверджує співрозмовниця.

Дарина Шварцман,

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

171