У торгових мережах Києва достатньо запасів продуктів харчування і товарів першої необхідності.

Як повідомили Forum'у в прес-службі Київської міськдержадміністрації, вчорашній ажіотажний попит на продовольство був викликаний поширенням недостовірної інформації про можливий дефіцит товарів. Керівництво міста тримає під контролем ситуацію з наявністю продовольства і закликає жителів столиці не панікувати, підкреслили у КМДА.

В адміністрації додали, що майже всі заклади торгівлі, крім частини магазинів у центрі міста, працюють у звичайному режимі. При цьому зараз немає проблем з допуском до столиці машин з продуктами та іншими товарами. Володимирський, Печерський, Лук'янівський та інші ринки Києва також працюють у традиційному режимі, а на Бессарабському діють м'ясний та молочний павільйони.

У компанії «Київхліб» підтвердили, що торгове замовлення виконується в повному обсязі. У свою чергу, в роздрібних мережах («Сільпо», «Еко-маркет», АТБ, «Амстор») запевнили, що володіють необхідним складським запасом продуктів та інших товарів повсякденного попиту, більше того, через ажіотажне споживання деякі виробники розширюють випуск продукції та її постачання.

Андрій Боярунець,

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

157