Міська рада, Державтоінспекція та громадські формування встановили блок-пости на всіх в'їздах до Вінниці з метою запобігти появі провокаторів та організацію масових заворушень у місті.

Про це повідомляє прес-служба Вінницької міської ради.

«Враховуючи те, що в деяких містах, зокрема, Західної України є провокації, конфліктні ситуації і навіть окремі випадки мародерства, вінницька влада прийняла рішення про необхідність створення таких блок-постів, щоб убезпечити від цього вінничан», - йдеться у повідомленні.

«Всі разом роблять одну справу, щоб не було ніяких провокацій, і мешканці міста почувалися у безпеці. Хочу сказати, що ми досить згуртовані і будемо давати відсіч будь-яким проявам насильства в нашому місті. Я просив би всіх зберігати спокій. Ми все робимо для того, щоб життєдіяльність міста була забезпечена», - зазначає мер Вінниці Володимир Гройсман.

Наразі блок-пости організовані на всіх 8 автомобільних в'їздах до Вінниці.
Начальник ДАІ у Вінницькій області, полковник міліції Павло Солоненко додав, що крім екіпажів на блок-постах, ще 12 - забезпечують безпеку дорожнього руху в самому місті. А 25 екіпажів працюють на території області на дорогах державного значення.

«Ми перевіряємо весь транспорт, який їде в область, з області, стежимо, чи не перевозяться вибухівка та зброя. Також перевіряється, який контингент людей заїжджає і виїжджає з міста. З моменту, коли ускладнилася ситуація в державі, ми працюємо в посиленому режимі. Підсилили й екіпажі, в кожному з яких працює не менше трьох співробітників», - зазначив Солоненко.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

220