Лідер фракції Партії регіонів Олександр Єфремов заявляє, що Угоду щодо врегулювання кризи в Україні буде парафовано після 12:00 і передбачає голосування за конституційні зміни у вересні, а також проведення президентських виборів у грудні нинішнього року.

«О 12 годині буде парафування угоди, яку було підготовлено сьогодні вночі. Потім у рамках цього буде підписана Президентом, опозицією і нібито буде парафована Францією, Німеччиною, Польщею і Росією», - розповів Єфремов «Інтерфакс-Україна».

«Упродовж 48 годин після підписання цієї угоди повинні напрацювати закон, який переходить до Конституції, котра діяла раніше, - або 2004 року, або зараз мусується, що Мусіяки (правознавець, кандидат юридичних наук, професор Києво-Могилянської академії, один з авторів тексту Конституції 1996 року Віктор Мусіяка. - Ред.) Конституція буде», - додав він.

«Потім буде прописана процедура голосування за Конституцію, зміни до Конституції, були дотримані баланси влади між Президентом і Кабінетом Міністрів і голосування за цією Конституцією у вересні місяці, і якщо Конституція голосується у вересні, то у грудні - вибори президента», - резюмував Єфремов.

Нагадаємо, під час переговорів Президента України Віктора Януковича з представниками країн ЄС, Росії та лідерами опозиції було прийнято рішення парафувати Угоду щодо врегулювання кризи.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

824