Медичні заклади міста Києва забезпечені всіма необхідними ресурсами, у тому числі кадровими, для надання медичної допомоги всім, хто постраждав під час заворушень у центрі столиці, повідомляє прес-служба Міністерства охорони здоров'я України.

У Київських міських клінічних лікарнях № 2, 3, 4, 5, 6, 7, 9, 10,12, 17, 18, Олександрівській лікарні та інших медичних установах наразі у наявності 1014 вільних місць для стаціонарного лікування пацієнтів.

«Ще 145 вільних місць в установах Національної академії медичних наук України: Науково-дослідному інституті травматології та ортопедії, Національному інституті серцево-судинної хірургії ім. М. М. Амосова, Національному інституті хірургії і трансплантології ім. О. О. Шалімова, Інституті нейрохірургії ім. акад. А. П. Рамоданова», - повідомили у МОЗ.

Також у прес-службі підкреслили, що всі лікувальні заклади в повному обсязі забезпечені лікарськими засобами та виробами медичного призначення для надання допомоги постраждалим, яких госпіталізують до лікарні та інститути.

Нагадаємо, у четвер, 20 лютого, протистояння між протестувальниками та правоохоронцями у центрі Києва знову загострилося, незважаючи на перемир'я.

Станом на 06.00 21 лютого загинуло 77 осіб.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

148