У парламенті немає кворуму, і голосування будуть не чесними. Про це, як передає кореспондент ForUm'у, з трибуни ВРУ заявила народний депутат України Анжеліка Лабунська.

«Ви нічим не відрізняєтеся від влади. Скажіть мені, будь ласка, на нас дивляться люди, і про що ми з 15.00 говоримо? Чому трибуна Верховної Ради, місця, де потрібно приймати рішення, знову перетворилися на самозамилування? Треба щось робити! Давайте не будемо обманювати суспільство - у нас немає 226», - заявила вона.

Лабунська закликала включити систему «Рада» і зареєструвати картки, переконатися у відсутності кворуму: «Якщо немає депутатів від опозиції, потрібно запитати, чому».

«Немає депутатів: будемо сидіти добу, дві, три доби, створимо постанову, всі разом її розробимо, і будемо чекати, коли набереться 226 депутатів. Досить цих заяв! Досить розповідати, як ми всім вдячні. Ви подивіться, тільки за сьогодні понад 200 трупів!... Досить гасла проголошувати - давайте напрацьовувати документи!», - закликала вона.

Як повідомлялося, раніше в Раді сталася бійка.

Нагадаємо, у зв'язку з подіями у Києві нардепи запланували на сьогодні засідання парламенту. Екстрене засідання Ради веде віце-спікер Руслан Кошулинський, у залі зареєструвалися 227 депутатів.

Юлія Артамощенко,

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

518