Інформація про захоплення приміщень навчальних закладів у Києві є провокацією, заявляє прес-служба Департаменту освіти і науки, молоді та спорту КМДА.

Керівництво Департаменту закликало батьків не піддаватися паніці, а користувачів соціальних мереж не поширювати неправдиву інформацію.

«У зв'язку з подіями останніх днів роботу загальноосвітніх та дошкільних навчальних закладів, розташованих у центрі міста, припинено до 21 лютого. Крім того, у навчальних закладах інших районів столиці посилена охорона приміщень і проведені позапланові інструктажі з безпеки життєдіяльності. Хочу зазначити, що вчителі перебувають на постійному зв'язку з батьками, у свою чергу Департамент контролює ситуацію», - сказала директор Департаменту Оксана Добровольська.

Вона також зазначила, що рішення про відвідування дітьми навчальних закладів приймають батьки, про що повинні обов'язково повідомити класного керівника.

Директори загальноосвітніх навчальних закладів продовжують роботу з організації навчально-виховного процесу в зручний для учнів, вчителів та батьків спосіб, насамперед йдеться про роботу чергових груп, класів і різних форм дистанційного навчання.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

340