Активісти з Майдану Незалежності провели пікет біля будівлі адміністрації КП «Київський метрополітен». Про це у коментарі кореспондентові Forum'у повідомила прес-секретар Київського метрополітену Наталія Шумак.

«Під будівлею адміністрації метрополітену проходив мітинг, в ході якого активісти вимагали відновити роботу київського метро. Також вони звинувачували метрополітен у тому, що підприємство під час закриття станцій перевозить співробітників правоохоронних органів або ж «тітушок», - заявила Шумак.

Вона зазначила, що під час діалогу з мітингувальниками начальник Київського метрополітену Володимир Федоренко вирішив провести сьогодні ж прес-тур для того, щоб кореспонденти могли впевнитися у неправдивості таких звинувачень.

«Вся преса, присутня на мітингу, і частина активістів були запрошені проїхати по станціях Київського метрополітену, щоб вони могли переконатися, а журналісти могли зняти те, що на станціях і в поїздах немає сторонніх людей. Зараз ми на станції метро «Позняки». Потім проїдемо по червоній гілці на станцію «Хрещатик», (потім. - Ред.) на «Майдан Незалежності», - сказала Шумак.

Разом з тим вона не уточнила, коли може запрацювати КП «Київський метрополітен».

Також Шумак ніяк не прокоментувала повідомлення, яке з'явилося у ЗМІ, про те, що начальник підприємства нібито готовий піти у відставку. «Не готова сказати. Цих слів не чула. Мені треба у нього особисто запитати про це», - сказала прес-секретар.

Нагадаємо, київська влада з 18 лютого призупинила роботу метро «у зв'язку із загрозою терористичних актів».

Тетяна Мацур,

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

172