Сьогодні, 20 лютого, колектив Центрального апарату Партії регіонів проводжає в останню путь свого колегу Володимира Захарова, вбитого під час зіткнень у Києві. Про це повідомляє прес-служба ПР.

«З життя пішла доброї душі людина, чуйний колега, завжди готовий прийти на допомогу людям. У той трагічний вівторок він опинився на передньому краї нашої штабної оборони, і в найбільш відповідальний момент вийшов до озвірілого натовпу з пропозицією забезпечити безперешкодний вихід для жінок-співробітниць партійного офісу. Володимир Костянтинович завжди вірив у людську доброту і розум, але того дня не врахував, що має справу не з людьми, а з покидьками. У відповідь на свої миротворчі заклики він отримав смертельний удар битою по голові. Спочивай з миром, наш дорогий і любимий Володимире Костянтиновичу. Пам'ять про тебе назавжди збережеться в наших серцях. Сьогодні на наших партійних прапорах пов'язані жалобні стрічки, рівно о 13 годині, коли наш колега буде відданий землі, всі партійці вшанують світлу пам'ять про Володимира Костянтиновича хвилиною мовчання. У цей скорботний для всіх нас день ми схильні відкинути дипломатичний етикет і звернутися до міжнародної громадськості, називаючи все своїми іменами», - йдеться в повідомленні.

«Сумний досвід минулих трьох місяців дає нам усі підстави стверджувати: саме ви своєю позицією заохочуєте радикалів з битами і «коктейлями Молотова», саме з вашого мовчазної згоди, а часто і за вашої відвертої підтримки опозиційні бойовики влаштовують свій кривавий шабаш. Порушуючи загальноприйняті норми дипломатичного протоколу, ви відкрито підтримується одну із сторін конфлікту, тим самим ще сильніше загострюючи і без того непросту ситуацію в Україні. Як тільки влада починає відновлювати правопорядок у країні, ви відразу ж стаєте на захист опозиційних свавільників. Скільки ще повинно бути жертв, скільки ще повинно бути вбито і поранено співробітників правоохоронних органів, щоб ви перестали, нарешті, називати протести мирними? Скільки ще повинно бути захоплене і розгромлено адміністративних будівель, територіальних управлінь міліції, спалено машин, щоб ви, нарешті, перестали називати вуличних бойовиків «захисниками демократії»? Чи Вам не знати, що відбувається з вуличним хуліганом в США чи в Європі, якщо він зазіхнув на життя поліцейського. Там ніхто й ніколи не назве вуличного злочинця «героєм нації». Там ніхто й ніколи не буде безапеляційно вимагати від влади йти на поступки розбурханого натовпу погромників, які порушують закон, праворадикальним неонацистським угрупованням», - зазначили в ПР.

«У зв'язку з цим хотілося б уточнити істинні цілі міжнародних інститутів у геополітичної війні за Україну, яка розгорнулася. Чи бачать США і Європа в майбутньому Україну суверенною незалежною державою, повноправним міжнародним партнером, або ж, підтримуючи виключно одну зі сторін і всіляко дискредитуючи іншу, свідомо ведуть країну до розколу?», - запитали регіонали.

«А тепер звертаємося до тих, хто несе пряму відповідальність за смерть нашого колеги. За підтвердженою інформацією, безпосереднім свідком, учасником і натхненником силового штурму офісу Партії регіонів був один із лідерів майдану Юрій Луценко. Як розповідають очевидці, він з неприхованим задоволенням спостерігав, як оскаженілий натовп, скандуючи націоналістичні гасла, розправляється з співробітниками партійного офісу - принижує і ображає жінок, завдає удари битами по беззбройних людях, а потім тягне їх на Майдан для продовження знущань. Схвалюючи і всіляко заохочуючи безчинства скаженого натовпу, Луценко, таким чином, стає ватажком зграї шакалів. Ватажком зграї боягузливих шакалів, які просто звіріють, коли знаходяться в переважній більшості, і, прикрившись масками, відчувають свою безкарність. Хотіли б офіційно попередити Луценка і його майданних побратимів Кличка, Яценюка, Тягнибока - розсудливі люди ніколи не назвуть майданних бойовиків «захисниками демократії». В країні є сили, які не бажають більше терпіти опозиційне беззаконня, і все частіше й частіше починають задаватися цілком природним питанням: а чи не варто й їм, нарешті, реалізувати своє конституційне право на «мирну відповідь»?! І законними засобами та методами поставити на місце знахабнілих політиканів та їхніх радикальних прихильників-покидьків.

Пани Кличко, Яценюк, Тягнибок! Ви залили свою дорогу до влади людською кров'ю. Дивіться, не послизніться...», - підсумували в ПР.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

509