«Правий сектор» має намір продовжувати протистояння, незважаючи на домовленості влади та опозиції про перемир'я і переговори. Про це на своїй сторінці у Фейсбук написав лідер організації Дмитро Ярош.

«Хтось там хоче зупинити народне повстання шляхом проголошення фальшивого перемир'я. Офіційно заявляю, «Правий сектор» не підписував жодних угод й ні з ким ні про що не домовлявся, тому наступ повсталого народу має тривати», - написав він.

«Чув, що пан Якименко (голова СБУ. - Ред.) оголосив про проведення «Антитерористичної операції». У зв'язку з цим, «Правий сектор» оголошує про проведення акції примусу правоохоронців до мииру. Режим внутрішньої окупації треба дотиснути. Наші побратими в областях теж перейшли у наступ. Це дозволяє нам у столиці раз і назавжди вирішити головні питання Національної революції», - пише Ярош.

Крім того, лідер «Правого сектора» зазначив, що «Мирний наступ» не був підготовлений Штабом національного спротиву належним чином і через це «повстанці зазнали великих втрат».

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

808