Народний депутат від фракції Партії регіонів Володимир Олійник вважає показовим, що жоден депутат від опозиції не дистанціювався від нападу на офіс Партії регіонів на вулиці Липській у Києві.

Тим самим вони, на думку Олійника, розділяють методи екстремістів.

«Друга доба пішла з дня нападу на центральний офіс Партії регіонів. Ця новина широко розійшлася по всьому світу, але досі я не чую слів співчуття з боку наших опонентів у Верховній Раді. Внаслідок нальоту бандитів, дві людини загинули, двоє зникли безвісти. Побито працівницю офісу, звичайні дівчата, які, зрозуміло, не могли дати відсіч відморозкам із залізною арматурою. Офіс не працює, будівля стоїть з вибитими вікнами. І жоден депутат із «Свободи», «УДАРу» і «Батьківщини» не дистанціювався від цього варварства», - заявив «Известиям в Украине» Олійник.

Між тим, сумний рахунок загиблих 18 лютого розпочався саме з нападу на офіс Партії регіонів. «Тому кров людей - на руках опозиції», - впевнений Олійник.

«Яким треба володіти цинізмом, щоб при цьому ще покладати провину за скоєне на Президента Януковича і влада загалом», - обурюється Олійник, коментуючи заяву про події 18 лютого партії «Батьківщина».

Як відомо, впродовж останніх днів в Україні були розгромлені більше ста офісів Партії регіонів у західних регіонах країни. Лише після подій на вулиці Липській сталися напади на офіси «Свободи» та «УДАРу».

«Невже наші колеги не розуміють, що потураючи ультрарадикальным силам Майдану, нацьковуючи їх на урядові будівлі, на офіси Партії регіонів, вони лише розкручують маховик братовбивчої війни?», - запитав регіонал.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

280