Опозиція не відмежовуватиметься від протестувальників, оскільки на вулицях немає радикалів. Про це в коментарі Forum'у заявив народний депутат України від фракції ВО «Свобода» Ігор Мірошниченко.

«Немає радикалів на вулицях. Є українці – які використовують своє законне право у своїй державі відстоювати свої честь, гідність, життя, здоров'я. І зрозуміло, що ніхто не відмежується від людей. Люди на Майдані - герої. І ми будемо з ними. І немає серед них жодного екстреміста або терориста. Можливо, є хтось, що зневірений і перегнув палицю», - сказав «свободівець».

За словами Мірошниченка, ескалація конфлікту спричинена тим, що влада не дала можливості зареєструвати постанову про повернення у дію Конституції в редакції 2004 року, яка мала шанси бути прийнятою у сесійній залі, отримати більше 226 голосів.

«У парламенті багато депутатів усвідомлюють необхідність вирішення політичної кризи мирним способом», - вважає депутат.

Нагадаємо, 18 лютого Верховна Рада не зареєструвала постанову про повернення Конституції в редакції 2004 року, на чому наполягала опозиція. Після цього в Києві відновилися вуличні заворушення. Їхніми жертвами в ніч на середу стали не менш як 25 людей.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

243