Станом на 16.00 19 лютого в Головний військово-медичний клінічний центр «Головний військовий клінічний госпіталь» доставлено 56 співробітників правоохоронних органів.

Про це повідомляє Управління преси та інформації Міністерства оборони з посиланням на начальника військового госпіталю полковника медичної служби Анатолія Казмирчука.

За його словами, 31 постраждалий - з вогнепальними пораненнями.

У правоохоронців зафіксовані поранення і травми голови, грудної клітки, органів черевної порожнини, кінцівок, закриті черепно-мозкові травми, забиття м'яких тканин, опіки обличчя та кінцівок, інгаляційні отруєння продуктами горіння.

«На сьогодні фахівцями центру проведено низку оперативних втручань, у результаті яких вдалося врятувати життя більшості постраждалих правоохоронців. За життя одного з них, із наскрізним вогнепальним пораненням грудної клітки, кілька бригад військових хірургів боролися більше п'яти годин, але в результаті отриманого поранення і великої крововтрати він помер. Троє пацієнтів перебувають у важкому стані у відділенні реанімації та інтенсивної терапії, ще п'ятеро в тяжкому, але стабільному стані продовжують отримувати необхідну медичну допомогу в профільних відділеннях госпіталю. Стан решти пацієнтів - задовільний», - повідомив Казмирчук.

Нагадаємо, кількість загиблих унаслідок масових заворушень у Києві 18 лютого збільшилася до 26 осіб, із них 10 - співробітники МВС.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

192