Народний депутат Дмитро Шенцев упевнений, що жителі столиці чітко продемонстрували, що вони не підтримують погроми і заворушення, які зараз відбуваються у центрі Києва.

«Незважаючи на істеричні заклики зі сцени так званих лідерів повстання… серед яких давно вже не видно ні Яценюка, ні Кличка, прийти на Майдан, щоб «захищати незалежність України», кияни не прийшли до тих, хто сьогодні вийшов за рамки закону і конституційного ладу» - підкреслив Шенцев.

За його словами, єдиним джерелом поповнення лав бойовиків на Майдані є жителі трьох західноукраїнських областей: Тернопільської, Івано-Франківської та Львівської. «У Львові місцеві «патріоти» вже спалили все, що тільки можна: облраду, СБУ, суди, прокуратури. Про це з гордістю оголосили зі сцени Майдану. Тепер вони намагаються доїхати до Києва, щоб виконати те ж саме тут. Вся їхня «боротьба за Україну» зводиться до підпалів та мародерства» - сказав парламентарій, повідомляють «Версії».

Він зазначив, що за роки незалежності в Західному регіоні виросло ціле покоління з отруєною помилковими ідеалами свідомістю. «Виховані на ідеалізованих образах «вояків» ОУН-УПА, «героїв» дивізії СС «Галичина», ці молоді люди є ідеальним «біоматеріалом» для тих, хто штовхає країну до громадянської війни. Вони не розуміють, що в Європі, куди вони так прагнуть, не місце подібним ультрарадикалам. Більш того, європейці сьогодні шоковані тими способами, якими ведуть війну з правоохоронними органами їхні підопічні. Дипломатичні представники ЄС, що акредитовані в Києві, вже не поспішають з'являтися на Майдані і роздавати там цукерки, пряники та обіцянки повної недоторканності. Вони зрозуміли, чим загрожують Європі події, які відбуваються в Україні», - вважає Шенцев.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

144