Державна служба України з лікарських засобів звернулася до всіх учасників конфліктів у Києві з проханням не перешкоджати роботі аптек, щоб всі, хто потребує, могли отримати медикаментозну допомогу, повідомляє прес-служба відомства.

«Закликаємо всі сторони конфлікту проявити громадську свідомість і не перешкоджати роботі аптек», - йдеться у повідомленні.

За даними Держлікслужби, вчора, 18 лютого, розгромили аптеку, що знаходиться на вулиці Інститутській. «Зараз цю комунальну аптеку, яка є власністю громади Києва, зачинено», - повідомили у Держлікслужбі.

«Завдання працівників аптечних установ - надання медикаментозної допомоги. Через акт вандалізму в цій аптеці у зоні конфлікту працює на одну аптеку менше, а це означає, що десятки, а може й сотні людей, яким у ці хвилини життєво необхідна медикаментозна допомога, її не отримають», - зазначили у відомстві.

Нагадаємо,18 лютого в районі вулиць Інститутської, Шовковичної, Маріїнського парку, Арсенальної площі сталися сутички учасників протесту зі співробітниками спецпідрозділу «Беркут» і міліцією.

У Києві внаслідок сутичок протестувальників та правоохоронців загинуло 25 людей.


Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

122