У спальних районах Києва не спостерігається ажіотажу з купівлею хліба і продуктів першої необхідності, передають кореспонденти Forum'у.
 
Так, у деяких мережах магазинів на Борщагівці - в районі ринку «Дніпро» - на полицях досить велика кількість хліба, крупи і молочних продуктів. На прилавках є також соціальні сорти хліба.
 
В одному з магазинів залишився ще вчорашній хліб. Однак, як зазначили працівники супермаркету, ніяких проблем з його підвезенням сьогодні вони не бачать.
 
Примітно, що людей у магазинах дуже мало. Ажіотажу зі скупкою товарів немає.
 
Також хліб завезено сьогодні і в кіоски, розташовані на території ринку «Дніпро».
 
У магазинах Солом'янського району, як у дрібних так і в мережевих, також немає перебоїв з поставками хліба і молока. Як передає кореспондент Forum'у, на прилавках велика кількість хліба, включаючи соціальні сорти. Також у продажу є сірники, крупи. Покупців мало. Як запевнив адміністратор одного з магазинів, перебоїв з постачанням хліба не буде.
 
«Ви бачите, що хліб є. Він був і вчора ввечері. До того ж у нас є досвід минулорічних снігопадів. Тоді хліб доводилося доносити до магазини від розчищених ділянок дороги», - зазначив співрозмовник.
 
Однак у магазині акцентували, що вчора ввечері кияни брали хліба більше, ніж зазвичай.
 
Разом з тим автомобілі постачальників під'їжджають до магазинів у звичайному режимі, підвозячи воду, хліб, молоко, фрукти та інші продукти.
 
Особливого ажіотажу не спостерігається і на Оболоні. Однак, як повідомляє кореспондент, на прилавках одного з мережевих супермаркетів спостерігається менше, ніж зазвичай, соціального хліба, а також молока і крупи за більш низькою ціною.
 
 
 
За словами працівників супермаркету, вранці хліб підвозили, проте люди все дуже швидко розкуповують.
 
Свіжий хліб та інші продукти є також у магазинах столичного району Воскресенка.
 

Юлія Артамощенко, Анастасія Піка, Тетяна Мацур,

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

205