Кабінет Міністрів обмежив рух транспорту в сторону Києва з 00 год 00 хв 19 лютого 2014 року, повідомляє департамент інформації та комунікацій з громадськістю секретаріату КМУ.

«У зв'язку з масовими заворушеннями та з метою недопущення людських жертв й ескалації конфлікту просимо громадян України взяти до уваги те, що рух транспорту в сторону Києва буде обмежено з 00 год 00 хв 19 лютого 2014 року», - наголошується у повідомленні.

У департаменті попросили з розумінням поставитися до відповідних заходів та сприяти працівникам правоохоронних органів у здійсненні ними відповідних обов'язків щодо забезпечення правопорядку.

Нагадаємо, сьогодні, 18 лютого, на перетині вулиць Шовковичної та Інститутської почалися сутички між мітингувальниками і правоохоронцями.

П'ятеро військовослужбовців внутрішніх військ отримали вогнепальні поранення, повідомляє Управління по зв'язках з громадськістю Міністерства внутрішніх справ.

Всі станції Київського метрополітену закриті на вхід. У зв'язку з цим центр столиці паралізований багатокілометровими пробками.


Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

913