Департамент охорони здоров'я Київської міської державної адміністрації підтверджує три смертельні випадки унаслідок сутичок у центрі Києва 18 лютого.

«Лікарі бригад екстреної медичної допомоги, які прибули близько 15.00 на виклик у Будинок офіцерів (вул. Грушевського 30/1), констатували три смертельні випадки», - йдеться у повідомленні департаменту.

Крім того, у Будинку офіцерів лікарі надали невідкладну медичну допомогу 13 особам на місці і госпіталізували п'ятьох осіб у лікувальні установи м. Києва.

«Медична допомога надається всім нужденним у повному обсязі. Госпіталізація бригадами екстреної медичної допомоги здійснюється в установи охорони здоров'я, що працюють в ургентному режимі», - сказано у повідомленні.

Нагадаємо, сьогодні, 18 лютого, у районі вулиць Інститутської, Шовковичної, Маріїнського парку, Арсенальної площі відбулися сутички протестувальників зі співробітниками спецпідрозділу «Беркут» і міліцією.

Пізніше силовики прорвали барикаду на Грушевського і перекрили Європейську площу. Також вони відтіснили протестувальників з вул. Інститутської до Майдану Незалежності.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

179