Радикальні протести біля стін Верховної Ради України можуть призвести до територіального розколу країни. Таку думку висловив народний депутат від фракції Партії регіонів Олександр Кузьмук.

«Опозиція діє за складеним сценарієм, їй потрібна кров, яка вже пролилася, - заявив депутат. - Якщо нічого не зміниться, це означатиме розкол України на декілька частин, який відбудеться назавжди. Якщо народ розколовся за етнічними і релігійними ознаками, то цей народ вже не зібрати разом».

Кузьмук зазначив, що зранку регіонали були готові розглядати зміни до Конституції, але роботі парламенту завадило блокування трибуни, повідомляють «Известия».

«Зранку ми побачили біля парламенту тисячі озброєних та екіпірованих людей, які зібралися з метою штурмувати парламент, - заявив регіонал. - Але вони прийшли домагатися того, чого хоче опозиція, а не того, чого хочуть протестувальники. А хоче вона неконституційним шляхом змінити владу».

За словами регіонала, не влада, а опозиція несе відповідальність за те, що парламент досі не приступив до обговорення конституційної реформи.

«

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

239