Відповідальність за все, що відбувається сьогодні у центрі Києва, повинні взяти на себе лідери опозиції. Про це, як передає кореспондент Forum'у, на брифінгу заявив лідер фракції Партії регіонів Олександр Єфремов.

«Якщо керівники опозиції думають, що вони залишаться осторонь від тієї відповідальності, яку вони на себе взяли, закликаючи людей приїжджати в Київ, братися за зброю і скоювати злочини, то вони помиляються, навряд чи вони також уникнуть відповідальності. Я не знаю, яка це буде відповідальність. Але, як правило, тих людей, які винні у розпалюванні громадянських протистоянь, історія знаходить», - зазначив він.

Також він заявив, що серед мирних демонстрантів також перебували «радикальні елементи». «Вони (радикали. - Ред.) мали в руках вогнепальну зброю, яку вони застосовували», - заявив лідер фракції ПР.

Крім того, він підкреслив, що досі не можуть знайти одного зі співробітників офісу Партії регіонів, який зник після захоплення будівлі на вулиці Липській.

Єфремов заявив, що одного чоловіка, який намагався вести переговори, вбили.

«З офісу вкрали ще одного представника (ПР. - Ред.), якого ми не можемо знайти. Кажуть, що він знаходиться десь в районі Майдану, і двох юристів ми також шукаємо, але поки не можемо знайти», - сказав він.

Як раніше повідомляв ForUm, сьогодні, 18 лютого, на перетині вулиць Шовковичної та Інститутської почалися сутички між мітингувальниками і правоохоронцями.

Протестувальники підпалили вантажівки, які перекривали вулиці.

Протистояння між прихильниками Партії регіонів та активістами Євромайдану відбулося також у Маріїнському парку.

П'ятеро військовослужбовців внутрішніх військ отримали вогнепальні поранення, повідомляє Управління по зв'язках з громадськістю Міністерства внутрішніх справ.

У ДСНС повідомили, що внаслідок пожежі в будинку на вулиці Липській, 10, де розташований офіс Партії регіонів, загинула людина.

Всі станції Київського метрополітену закриті на вхід.

Силовики дали мітингувальникам час до 18.00 для припинення заворушень.

Тетяна Григор'єва,

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

150