У Департаменті охорони здоров'я Київської міської державної адміністрації немає інформації про загиблих унаслідок протистоянь у центрі столиці.

Про це в коментарі кореспондентові Forum'у повідомила начальник прес-служби Департаменту охорони здоров'я Київської міської державної адміністрації Наталія Вишневська.

«Інформації про загиблих, принаймні поки, в Департаменті охорони здоров'я немає. Людям, які зверталися (до медиків. - Ред.), надається медична допомога», - сказала Вишневська.

Вона зазначила, що всього з початку активізації масових протестів надійшло 39 звернень, 17 постраждалих були госпіталізовані з різного роду травмами.

Як зазначила начальник прес-служби, смертельних випадків серед постраждалих, котрі звернулися за допомогою, не було.

Нагадаємо, сьогодні, 18 лютого, на перетині вулиць Шовковичної та Інститутської почалися сутички між мітингувальниками і правоохоронцями.

Протестувальники підпалили вантажівки, які перекривали вулиці.

Протистояння між прихильниками Партії регіонів та активістами Євромайдану відбулося також у Маріїнському парку.

П'ятеро військовослужбовців внутрішніх військ отримали вогнепальні поранення, повідомляє Управління по зв'язках з громадськістю Міністерства внутрішніх справ.

У ДСНС повідомили, що унаслідок пожежі в будинку на вулиці Липській, 10, де розташований офіс Партії регіонів, загинула людина.

Міліція перевіряє інформацію про трупи біля Будинку офіцерів.

Тетяна Мацур,

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

142