Під час пожежі в будинку на вулиці Липській, 10, де розташований офіс Партії регіонів, пожежники врятували 15 осіб. Одна людина загинула, повідомляє прес-служба ДСНС України в м. Києві.

18 лютого о 12:11 до оперативно-диспетчерської служби Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у м. Києві надійшло повідомлення про виникнення пожежі в одному з офісів у будинку на вулиці Липській, 10.

«Два пожежно-рятувальні підрозділи, які прямували на місце пожежі, були заблоковані учасниками масових акцій на вулиці Шовковичній. Вони змогли дістатися до пожежі тільки після переговорів з учасниками», - зазначили у ДСНС.

По Кловському узвозу до місця пожежі прямував підрозділ. Його рух також було заблоковано, а рятувальникам погрожували фізичною розправою і спалюванням двох автоцистерн. У зв'язку з цим підрозділ був змушений повернутися в частину.

«Незважаючи на перешкоди, пожежники, які дісталися до місця події, врятували 15 осіб, які були на даху будівлі. Під час гасіння пожежі було виявлено тіло чоловіка, який, за попередньою інформацією, є працівником цього офісу», - повідомили в ДСНС.

О 13:39 пожежу на площі 150 кв. м було ліквідовано.

Як раніше повідомляв ForUm, у Маріїнському парку відбувалося протистояння між прихильниками Партії регіонів та активістами Євромайдану.

Сьогодні, 18 лютого, на перетині вулиць Шовковичної та Інститутської почалися сутички між мітингувальниками і правоохоронцями.

Мітингувальники увійшли в приміщення офісу Партії регіонів на вулиці Липській.

Під час сутичок біля офісу Партії регіонів на вулиці Липській невідомі побили фотокореспондента ForUm’у Максима Требухова.


Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

268