Під час конфлікту в Маріїнському парку постраждали близько 30 прихильників Партії регіонів. Про це, як передає кореспондент Forum'у, в кулуарах Верховної Ради журналістам розповів регіонал Олег Царьов.

«Я щойно відвідав госпіталь, де опинилися якраз мирні люди, які приїхали під Верховну Раду. На них напали мітингувальники. Близько 30 людей потрапили в госпіталь, є вогнепальні поранення, є з перебитими руками і ногами, відкритими черепно-мозковими травмами. Ці люди їхали сюди без зброї, масок і біт», - сказав Царьов.

За його словами, офіс ПР спалений і «скрізь пляшки з коктейлем Молотова».

Також він підтвердив, що зі здоров'ям спікера все гаразд і швидка допомога приїздила не за ним, а за тими, хто під час конфліктів отримав важкі травми і поранення. «Їх виносили на ковдрах, тому що медики не могли заїхати», - стверджує Царьов.

Нагадаємо, сьогодні, 18 лютого, на перетині вулиць Шовковичної та Інститутської почалися сутички між мітингувальниками і правоохоронцями.

Протестувальники підпалили вантажівки, які перекривали вулиці.

Протистояння між прихильниками Партії регіонів та активістами Євромайдану відбулося також у Маріїнському парку.

За даними МВС, учасники заворушень застосували вогнепальну зброю.

П'ятеро військовослужбовців внутрішніх військ отримали вогнепальні поранення, повідомляє Управління по зв'язках з громадськістю Міністерства внутрішніх справ.

Тетяна Григор'єва,

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

269