Співробітники установ у зоні протистояння демонстрантів і правоохоронців поки що переважно залишаються на своїх робочих місцях. У Нацбанку України кореспондентові Forum'у повідомили, що поки що підстав для евакуації немає, і такої вказівки не надходило. «У нас дуже важлива робота», - акцентували в НБУ, уточнивши, втім, що від місця зіткнень на вул. Інститутській чути сильний шум.

Подібним чином відповіли у прес-службі Кабміну, додавши, що в будівлі наразі перебуває менше працівників, ніж зазвичай. Не збирається поки що евакуюватися і госпіталь СБУ, який розташований навпроти центрального столичного офісу Партії регіонів, який атакувався протестувальниками. «Сподіваємося, що до атаки на медичний заклад не дійде, ми не маємо стосунку до політики. Але шум зовні сильний, чутні вибухи і гам», - заявили в госпіталі.

У розташованому на вул. Інститутській українському представництві МВФ відповіли, що відпустили частину вторинного персоналу по домівках, але основна частина перебуває на своїх місцях. «Діятимемо по ситуації», - сказали в офісі. А ось у відділенні «Укрсиббанку» на вул. Липській 12/5 повідомили, що тимчасово вивели більшість працівників із приміщення «до нормалізації обстановки».

Андрій Боярунець,

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

104