У Тернопільській області викрили цех з виготовлення фальсифікованого спиртного, повідомили у секторі громадських зв'язків обласного управління міліції, цех діяв у приватному помешканні жителя села Струсів Теребовлянського району.

Чоловік розмішував спирт з водою, після чого виготовлену суміш заливав у пляшки з етикетками відомих горілчаних брендів: «Золоте поле», «Хлібний дар», «Мороша», «Наша марка», «Зелена марка», «Наливайко» та інші.

Чоловік торгував фальсифікатом як у роздріб, так і оптом. Під час останньої угоди, яку задокументували правоохоронці, він продав 100 пляшок фальсифікату.

В організатора виготовлення фальсифікованої горілки правоохоронці вилучили 500 пляшок фальсифікованої горілки марок «Пшенична» і «Зелена марка», 3 тис. марок акцизного податку старого і нового зразків з ознаками підробки, 120 л спирту, металевий ключ для закупорювання, бочки, каністри, пробки, спиртометр та майже 2 тис. порожніх пляшок.

17 лютого стосовно чоловіка відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 199 Кримінального кодексу України (незаконне виготовлення цінних паперів).

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

263